A baba egy nappal a születése előtt beszélget az Istennel:"Nem tudom, hogyan kell világra jönnöm."Isten szól:"Küldök neked egy angyalt, aki segíteni fog." -"De nem értem a nyelvét." -"A kiválasztott angyal megtaníja neked az ő nyelvét.Minden rossztól megóv." -"Hogyan és mikor jövök vissza hozzád?" -"Az angyalod mindent elmond neked!" -"Hogyan hívják az angyalomat?" -"Neked csak egy a lényeg: Te úgy hívod, MAMA"

Wednesday, March 05, 2008

Megint egy kisfiú!/It's a Boy again!/Wieder ein Junge!




Február 27.-én voltunk 4 dimenziós ultrahangon és a huncut kis pocaklakónk fellibentette nemének titokzatos voltát... Véget vetett az :"úgyis most kislány", "szerintem lányos a pocakod", "ezek a rosszullétek...ha merőben más, talán kislányt vársz, Dórikám..." és ehhez hasonlő feltevéseknek, mert egyértelműen megmutatta magát: ő bizony kisfiú! Dellei Márton Miksa, tehát köszöni szépen, jól van, aznap 17 hetes 3 napos volt, tökéletes dimenziókkal, akkor 210 grammot nyomott és majdnem 13 cm volt az ülőmagassága. Azóta eltelt egy hét, megérkezett az AFP eredménye is, ami 0.8 lett, tehát benne a normál tartományban, ami 0.7-2,5-ig tart. Tehát Marcikánknak ugyan még sokat kell híznia, de mindene megvan, egészséges és korának megfelelő méretű. Természetesen boldogságunk határtalan és Kristóf is nagyon örül az öcsinek!











1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

2:31 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers