A baba egy nappal a születése előtt beszélget az Istennel:"Nem tudom, hogyan kell világra jönnöm."Isten szól:"Küldök neked egy angyalt, aki segíteni fog." -"De nem értem a nyelvét." -"A kiválasztott angyal megtaníja neked az ő nyelvét.Minden rossztól megóv." -"Hogyan és mikor jövök vissza hozzád?" -"Az angyalod mindent elmond neked!" -"Hogyan hívják az angyalomat?" -"Neked csak egy a lényeg: Te úgy hívod, MAMA"

Tuesday, February 21, 2012

Idei első..

Na gyerekek, se karácsonyi poszt se újévi, úgyis mindenki tudja, hogy volt ez is az is, szokásosan ajándék dömping, főleg a gyerekeknek, esztelen zabálás, betegeskedés, hányós fosós és takonykóros jelenségek-ünnepekkor ez így dukál-idén sem kerültek el bennünket a finomságok. A változatosság kedvéért volt az oviban skarlát járvány- így itthon tartottam a gyerekeket egy hétig, és ezen a héten sem járnak, mert mindkét ovis taknyos illetve köhögős. Kincső Zselyke most éppen még tartja magát és mi felnőttek is- nagyjából. Viszont volt Malév csőd, ami miatt nem tudtunk elutazni Koppenhágába, reméljük márciusban össze tudjuk hozni, mert kikértem a szabadjegyet, aztán most semmire nem férünk fel és így 3 gyerekkel nem annyira merek nekivágni a bizonytalannak. Volt busójárás is, ami szuper volt. Jó messze van ez a Mohács, de azért jövőre is elmegyünk. A kisszobát éppen átalakítjuk Kristófkának tanulószobává. Már van benne kihúzható kanapé, ami jóval kisebb, mint az eredeti ágy, jövő héten meglesz az asztal is...szép lassan haza cígöljük a cuccokat az ikeából. Majd ha kész, teszek fel képeket. Kristóf már feladatlapokat töltöget iskolára-hihetetlen, hogy már ekkora ez a gyerek, Marcika már teljesen önálló, az ovit még mindig nem nagyon szereti, mert még mindig nagyon sürgetik és ezt nem tűri jól....neki mindent csak a maga idejében...nyolcas karmaszám.. :)
Kincső Zselyke hasról hátra fordul, hangosan nevet, játékokkal játszik, pakolja egyik kézből a másikba. A cumikáját simán kidobálja a szájából éééés már a fiúkkal egy szobában alszik-csont nélkül kinőtte a bölcsőt! 66 centi és 7 kiló, de a 68-as ruhák már nem mennek rá, olyan hosszú a lába...apja fajta :) Mi felnőttek, köszönjük nagyon jól vagyunk :) Jöjjenek hát a GY.I.K-Nem fixáltunk árfolyamot, nem törlesztettünk elő-mert nincs miből-, mi is 416-ért tankolunk és nekünk sincs tartalékunk, viszont élünk, van mit enni és szeretjük egymást-azt hiszem a mai világban ez több, mint kielégítő :) A nyulunk is megvan még-nem, nem csináltunk belőle pörköltet, sőt, most a nagy hidegre való tekintettel, leköltözött a garázsba. A halak is megvannak, igaz, egyre kevesebben. Keresztelő lesz a tavasszal, már megvan az időpont. Kihagytam valami? :)És akkor jöjjenek a képek, mindenféle logika nélkül, tényleg csak úgy..

 
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers