A baba egy nappal a születése előtt beszélget az Istennel:"Nem tudom, hogyan kell világra jönnöm."Isten szól:"Küldök neked egy angyalt, aki segíteni fog." -"De nem értem a nyelvét." -"A kiválasztott angyal megtaníja neked az ő nyelvét.Minden rossztól megóv." -"Hogyan és mikor jövök vissza hozzád?" -"Az angyalod mindent elmond neked!" -"Hogyan hívják az angyalomat?" -"Neked csak egy a lényeg: Te úgy hívod, MAMA"

Thursday, September 22, 2011

Kincső Zselyke megérkezett

Örömmel jelentem, hogy kislányunk, Derzsy Kincső Zselyke 2011. Földanya havának 15. napján, Albert Flórián bácsi 70. születésnapján, reggel 8 óra 51 perckor, császármetszéssel megszületett közénk. Méreteit tekintve 4050gramm és 56cm, szép, formás, érett, egészséges kislány gyermek, 10/10-es Apgar. A fiúk nagyon örültek a kishúgocska érkezésének, tenyerükön hordozzák a kis hercegnőt :) Baba és mama is jól vannak. A műtét jól sikerült, szépen gyógyul a seb és az utófájások is alábbhagytak már. Tejecske van bőven, na meg végtermés is :) Lányunk egy igazi pelenka killer :))) Amibe pisil, abba nem kakil és fordítva. Az éjszakák elég jól telnek, átlagban egyszer ébred a kisasszony, de legrosszabb esetben is négy órákat alszik egyben. Igazi csecsemőként viselkedik. Eszik alszik :) A kisfiúk rendületlenül járnak oviba. Marci amennyire várta az ovit, szerintem most éppen annyira csalódott is. Nem mondhatnám, hogy kifejezetten szívesen jár, de reményeim szerint hamarosan belerázódik. Egyelőre nem féltékenykednek a kisbabára, viszont mindig puszilgatják és ölben szeretnék tartani. Kincsi az éjszakákra való tekintettel, még nem alszik a nagyfiúkkal egy szobában, egyelőre a bölcsőben tölti az éjszakákat.

 
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers