A baba egy nappal a születése előtt beszélget az Istennel:"Nem tudom, hogyan kell világra jönnöm."Isten szól:"Küldök neked egy angyalt, aki segíteni fog." -"De nem értem a nyelvét." -"A kiválasztott angyal megtaníja neked az ő nyelvét.Minden rossztól megóv." -"Hogyan és mikor jövök vissza hozzád?" -"Az angyalod mindent elmond neked!" -"Hogyan hívják az angyalomat?" -"Neked csak egy a lényeg: Te úgy hívod, MAMA"

Friday, May 29, 2009

It's summer, hot hot summer

Srácok

Halas blog

Aki még nem tudná...
http://halakkalazelet.blogspot.com

Tuesday, May 12, 2009

Lakótársak

Új családtagokkal bővült kis csapatunk... :) Íme!

Saturday, May 09, 2009

Amit Marcikáról mindenképp tudni kell...

....hogy pénteken megtörtént végre!!! Azok után, hogy már 5 fogacska virít a szájacskájában,-valamint további fogacskák érkezése várható, hiszen minden nap köldökig nyálas a gyermek- Mártonka megmutatta nekem azt is, hogy hol az okos fejecskéje :) Ez igen :) Valójában ezt a bejegyzést tegnap akartam közzétenni, de valahogy mindig van valami más, mint a blogírás...Most is késő van már, igazából vasárnap, de most van egy kis időm, így most kell írnom. Szóval, az előző bejegyzésem a Seholszigetről igazi friss élmény, szombaton, azaz most már tegnap voltunk ott a srácokkal, és mindenki nagyon élvezte. Nőtincs igazán szép hely, aki teheti, mindenképpen menjen el. Seholsziget pedig igazi gyerekprogram. Igaz, Kristófka igazán megijedt egy heverésző pulikutyustól és a kakas is elég ijesztőnek tűnt a számára, ám Marcikának Koko, a kakadu igazi látványosság volt és mellesleg a vonatozást is szokás szerint nagyon élvezte,-igaz, a vonatozást Kristófka is... :) Nagyfiúnk megült egy igazi nagy lovat is, egy szó nélkül végig is csinálta a köröket a lánnyal, aki mögé telepedett és voltaképpen irányította a pacit,-bárorság itt több akadt, de az élmény egyelőre elegendő volt Kristófkának. Valahogy nem reklamált, hogy menne még egy kört.. :) Hiába, valahogy nézni a lovakat és megülni- nem ugyan az. Egyébként voltunk beiratkozni az óvodába. 74. volt a listán. 40 hely van. Azért állítólag nem reménytelen...lehet hogy marad még egy évet itthon? :)

Seholsziget

Aki volt már, attól azt kérdem: Úgye milyen jó?
Aki nem volt még: Ki ne hagyd!!!

Tuesday, May 05, 2009

Anyák napja 2009

Monday, May 04, 2009

Kékestető

Eger

Szilvásvárad

Skanzen/2009/04/18

 
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers