A baba egy nappal a születése előtt beszélget az Istennel:"Nem tudom, hogyan kell világra jönnöm."Isten szól:"Küldök neked egy angyalt, aki segíteni fog." -"De nem értem a nyelvét." -"A kiválasztott angyal megtaníja neked az ő nyelvét.Minden rossztól megóv." -"Hogyan és mikor jövök vissza hozzád?" -"Az angyalod mindent elmond neked!" -"Hogyan hívják az angyalomat?" -"Neked csak egy a lényeg: Te úgy hívod, MAMA"

Wednesday, April 15, 2009

Húsvét 2009/2

Húsvét 2009/1

Saturday, April 11, 2009

Már fel is ül...

Wednesday, April 08, 2009

Már mászik...(első próbálkozások)

Mummy's strongest boy.. :)

Saturday, April 04, 2009

Nyár a tavaszban...
Királyrét-Kismaros, az útvonal, melyet megunni sosem lehet, főleg nem kisvasúttal. Egyszerűen kihagyhatatlan program. Legyen tél, nyár, ősz vagy tavasz, nagyfiúnknak oly mindegy, a légyeg, hogy dudáljon a dízel, pöfögjön a füstös, zakatoljon a vonat, rázkódjon a vagon... Kicsi kora ellenére, Marci is igazi kisvasút-rajongó :) Csendben szemléli a a hegyeket, dobombokat, fákat és virágokat, pacikat és állomásokat. Azt sem bánja, ha egy kicsit ráz, lényeg hogy a bratyó még olajos orcával is őt szeretgesse!

Ébredős Marci
Ezt az édes kis fotósorozatot kénytelen vagyok közzétenni,-annak ellenére, hogy március 24.-ei képek- mert annyira édes rajta a mi Marcikánk.. Hát ilyen ő, amikor megébred :)

Casanova :)

Avagy egy szép lány már nem is elég... :)

Friday, April 03, 2009

Krókusz

Szevasz tavasz :)

Igen, és itt van végre!!! A várva várt tavasz!!!!Egész nap odakinn vagyunk, - csoda ez? Mi napelemes család vagyunk, nincs mit tenni.. :) Minden reggel vár minket a játszótér, hétvégén pedig a kirándulás. Mártonka már nagyon szeret hintázni,- korán kezdi, nem? Szorgalmasan ültetgetjük az árvácskát, és egyetlen reggel sem telhet el anélkül, hogy meg ne néznénk kiskertünk első tavaszi virágait. Kibújtak a krókuszok, a tulipánok és nárciszok, virágzik az aranyeső és tavaszillat lengi be a környéket. Nyakunkon a húsvét, a nyílt nap az oviban, kettőt pislogunk és újra nyár lesz! Marcika már elkezdett valami mászásfélét produkálni, egyenes háttal ül, a babakocsiban felül magától is, álldigál, de még nem áll fel egyedül. Nagyon vidám, sokat nevet, prüppög, brummog, gőgicsél, csudi kis fickó. Kristófka igazi nagyfiú már. Mindent egyedül szeretne csinálni. Segít nekem hajtogatni a ruhákat, tereget is. A játékokat tökéletesen elpakolja, egyedül húzza a cipőjét, egyedül vetkőzik és megmondja mit akar felvenni. Prímán együtt tud játszani más gyerekekkel,-nem lesz gond az oviban :)

 
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers