A baba egy nappal a születése előtt beszélget az Istennel:"Nem tudom, hogyan kell világra jönnöm."Isten szól:"Küldök neked egy angyalt, aki segíteni fog." -"De nem értem a nyelvét." -"A kiválasztott angyal megtaníja neked az ő nyelvét.Minden rossztól megóv." -"Hogyan és mikor jövök vissza hozzád?" -"Az angyalod mindent elmond neked!" -"Hogyan hívják az angyalomat?" -"Neked csak egy a lényeg: Te úgy hívod, MAMA"

Tuesday, February 27, 2007

Gipszben a bölcsesség...

Kárpitosnál volt a bútorunk.Egy szép, napos januári délutánon jött két fiatalember és elvitte, majdan 4 napra rá, visszahozták, kijavítva, szivacs-cserélve. Egyszerűen szuper lett!!!! A huzatot, praktikussági okokból nem cseréltettük ki, hiszen ez egy igen hálás huzat, kapott már kakaót, virágföldet, teát és baracklevet, azonban még mind ezek után is olyan, akár új korában. A kedd és a csütörtök torna - nap, ami azt jelenti, hogy vagy kedden, vagy csütörtökön, esetenként mindkét napon tornázni járok. ( Vagy mindkét napon - mindig jó indokkal- elsunnyogom :) ... Szerda a papáé. Focinap. Gyerekem apja ilyenkor sportol. Legalábbis így volt ez most néhány hónapig. Kicsit ugyan tartottam tőle, hogy néhány megvadult, szintén napközben irodában ücsörgő, majdan a focilabdán feszültségüket kitöltő bankossal rúgja a bőrt, nem tehettem semmit, hiszen felnőtt ember a drágám- csak kérhettem, vigyázzon magára. Amit viszont nem kalkuláltam bele, hogy ő ugyan vigyázott magára, ám az egymásra vigyázás ebben a szektorban úgymond elmaradt. Egyszerre rúgtak a labdáért. Ő és egy másik. Csakhogy az uramnak a foci egy játék, másik fiúnak vér komoly küzdelem, így olyan erővel rúgott a labdába, hogy a párom bokája kettéreccsent és az ember a porba hullt... Mit tehetett ezek után? Lejönni a pályáról, nemde? Neeeeeeeeem, ő nem. Még játszott egy kicsit, mondván nem is olyan nagy ügy. Sőt, még saját lábon haza is jött. Akkor futott be, mikor jöttek vissza a bútorral. Megmutatta a bokáját és számomra világossá vált, hogy jó sokáig élvezhetjük egymás társaságát 0-24 az elkövetkező hetekben. Ő persze mondta, hogy majd az üzemorvosnak megmutatja másnap, én mégis erősködtem a kispesti sztk mellett. Mondanom sem kell, hogy 3 hétig fekvőgipsz, majdan mind a mai napig immárom negyedik hete betegállományban, de legalább már egy hete bokaszorítóban feszít itthon, gyógytornára jár és még mindig egy kicsit biceg. Doki bácsi meg hallani sem akar dolgozni menésről. Talán majd jövő héten. Szép, ugye? Ja persze, ha lehet még fokozni, ismerjük a mondást, hogy "a zűr, bajjal jár" :) Letört a bal felső bölcsességfogam hátsó fala, minek következtében 5 teljes éjszakát végig fetrengtem, majdan kihúzattam és azóta minden a legnagyobb rendben :)

 
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers